Indoor

În general prețul afișat este pentru 12 bucăți730 lei
Este tubul din carbon cu cel mai mare diame...
Este tubul din carbon cu cel mai mare diametru permis de World Archery / F.I.T.A.Produs rezistent și destinat în special competițiilor de indoor.Vezi și secțiunea Aluminiu unde vei găsi, de asemenea, săg..
620 lei
Tuburi săgeți X23 Two-Tone Anodize de la Ea...
Tuburi săgeți X23 Two-Tone Anodize de la Easton. Preț per duzina. Atenție la specificatiile tehnice!Aluminium shaft from Easton.Classic high performance indoor shaft from Easton.The same high specifications a..
680 lei
Victory Shaft Carbon V-TAC 23 Elite este un...
Victory Shaft Carbon V-TAC 23 Elite este un tub de sageată model nou de calitate. Cu diametrul maxim admis de World Archery va compune o săgeată foarte rezistentă dar și precisă. Ca mai toate săgeți..
400 lei
Victory Shaft Carbon V-TAC 23 Sport es...
Victory Shaft Carbon V-TAC 23 Sport este un tub de sageată model nou de calitate, la un preț accesibil.Cu diametrul maxim admis de World Archery va compune o săgeată foarte rezistentă dar și pr..
600 lei
Victory Shaft NVX-23 V1 Elite este un ...
Victory Shaft NVX-23 V1 Elite este un tub de sageată model nou cu diametru mare.Va compune o săgeată foarte precisă potrivită atât pentru indoor cât și pentru outdoor.Componentele se achizițion..
350 lei
Victory Shaft NVX-23 V6 Sport este un ...
Victory Shaft NVX-23 V6 Sport este un tub de sageată model nou cu diametru mare.Va compune o săgeată foarte precisă potrivită atât pentru indoor cât și pentru outdoor.Componentele se achizițion..
250 lei
Săgeată de indoor pentru marea performanță....
Săgeată de indoor pentru marea performanță. Diametrul maxim admis pentru competițiile de sală World Archery.Prețul este pentru 6 bucăți. Classic, high-performance indoor shaft from Easton.The same h..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
BINE AȚI VENIT! WELCOME! Funcție de cantitate sau valoare prețul se poate negocia.WE ENJOY BARGAINING. SO TRY IT!