Pistol

Pistol

Our store is one of the best in the country and we are proud of it. It is a great honor to offer you our goods. We are sure that you’ll be surprised by our unbelievable assortment. We estimate and provide the best traditions of this sphere. Our company sells only premium quality goods. The prices will be a pleasant surprise for you. We provide only branded commodities - that’s a part of our official policy. That’s why we have so many faithful clients all over the country. We don’t need any advertising because our clients’ appreciation is the best of all.


Suntem iubitori de Natură și Viață. Nu încurajăm uciderea animalelor. Fără nicio excepție.
Produsele din această categorie în afara accesoriilor pentru arc și arcaș, necesită notificare prealabilă către Poliția Română în vederea obținerii Autorizației de procurare.

Atenție!  Vânătoarea cu arcul sau arbaleta este interzisă pe întreg teritoriul României, conform Legii 295 / 2004 privind Regimul Armelor și al Munițiilor.


Procesul comercial este: precomandă – ofertă – prezentare / trimitere autorizație de procurare / comandă fermă - plată prin transfer bancar – livrare.400 lei
Viper pistol crossbow nu este o jucărie. Se...
Viper pistol crossbow nu este o jucărie. Se înregistrează la poliție prin notificare.Accesând acest produs confirmi că ai cel puțin 18 ani.Vânătoarea cu arcul sau arbaleta este interzisă în România.Preț speci..
400 lei
Desire pistol crossbow nu este o jucăr...
Desire pistol crossbow nu este o jucărie. Se înregistrează la poliție prin notificare.Accesând acest produs confirmi că ai cel puțin 18 ani.Vânătoarea cu arcul sau arbaleta este interzisă în România.&nbs..
400 lei
Desire pistol crossbow nu este o jucărie. S...
Desire pistol crossbow nu este o jucărie. Se înregistrează la poliție prin notificare.Accesând acest produs confirmi că ai cel puțin 18 ani.Vânătoarea cu arcul sau arbaleta este interzisă în România.Varianta ..
450 lei
Redback pistol crossbow nu este o jucă...
Redback pistol crossbow nu este o jucărie. Se înregistrează la poliție prin notificare.Accesând acest produs confirmi că ai cel puțin 18 ani.Vânătoarea cu arcul sau arbaleta este interzisă în România.Var..
400 lei
Redback varianta RTS . Aceasta arbalet...
Redback varianta RTS . Aceasta arbaletă pistol nu este o jucărie. Se înregistrează la poliție prin notificare.Accesând acest produs confirmi că ai cel puțin 18 ani.Vânătoarea cu arcul sau arbaleta e..
370 lei
Redback varianta RTS . Aceasta arbalet...
Redback varianta RTS . Aceasta arbaletă pistol nu este o jucărie. Se înregistrează la poliție prin notificare.Accesând acest produs confirmi că ai cel puțin 18 ani.Vânătoarea cu arcul sau arbaleta e..
600 lei
O denumire inspirată din filme și un produs...
O denumire inspirată din filme și un produs de calitate.Zombie React este varianta arbaletă-pistol a celor de la Precision Shooting Equipment PSE. Atentie! NU este o jucărie. Se înregistre..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
BINE AȚI VENIT! WELCOME! Funcție de cantitate sau valoare prețul se poate negocia.WE ENJOY BARGAINING. SO TRY IT!