Outdoor

În general prețul afișat este pentru 12 bucăți725 lei
Easton shaft A/C/C este un tub de săgeată d...
Easton shaft A/C/C este un tub de săgeată destinat pentru target realizat din aluminiu și carbon.Diametru mic pentru profesioniști. Potrivite pentru outdoor.Pentru alegerea dimensiunii potrivite con..
1.580 lei
Easton shaft A/C/E este un tub de săgea...
Easton shaft A/C/E este un tub de săgeata premium destinat pentru target.Este realizat din aluminiu și carbon cu un diametru mic pentru profesioniști.Săgețile A/C/E de la Easton sunt potrivite pentru..
1.040 lei
Easton shaft A/C/G este un tub de săgeată p...
Easton shaft A/C/G este un tub de săgeată premium destinat pentru target.Realizat din aluminiu și carbon cu un diametru mic, pentru profesioniști.Săgețile A/C/G de la Easton sunt potrivite pentru outdoor..
400 lei
Easton shaft Apollo este un tub de săgeată ...
Easton shaft Apollo este un tub de săgeată pentru începători. All carbon starter arrow.Available in a great range of spines for improved tuning options.Smooth finish. ..
530 lei
Folosind modelul Carbon One de la Easton ob...
Folosind modelul Carbon One de la Easton obțineți săgeți de o foarte bună calitate.Atât pentru profesioniștii cu un buget mai redus, cât și pentru începători.Perfecte pentru target outdoor se potriv..
450 lei
Hyperspeed este un shaft de la Easton, foar...
Hyperspeed este un shaft de la Easton, foarte căutat.Diametrul redus și miezul foarte rezistent le face să fie foarte durabile.Potrivite și pentru competiții 3 D. 6.5mm diameter ideal for a ran..
185 lei
Săgețile Inspire de la Easton sunt realizat...
Săgețile Inspire de la Easton sunt realizate pentru începători și au cel mai accesibil preț pentru 12 bucăți...
430 lei
Easton shaft Lightspeed Uni sunt tubur...
Easton shaft Lightspeed Uni sunt tuburi pentru săgeți fabricate din carbon.  Multi-layer wrapped carbon fiberSmooth matte black finishLightspeed 3D guaranteed straightness: ± .001”Weight tolera..
Afişare 1 - 8 din 20 (3 pagini)
BINE AȚI VENIT! WELCOME! Funcție de cantitate sau valoare prețul se poate negocia.WE ENJOY BARGAINING. SO TRY IT!