Termeni și condiții

A. INTRO

Aceste condiții reprezintă practicile de utilizare a site-ului www.zepenarchery.ro de către vizitatori și / sau Clienți. Acest site poate conține trimiteri sau legături cu alte site-uri pe care le considerăm utile pentru Dumneavoastră dar pe care nu le putem controla și pentru care nu putem garanta.

De aceea accesând acest site acceptați termenii de utilizare, după cum urmează:

B. DREPTURI

Toate informațiile și întregul conținut al acestui site sunt proprietatea Beta Guest Solutions S.R.L., (denumită Beta) care va avea dreptul de a modifica conținutul sau forma site-ului oricând fără vreo informare prealabilă. Acțiuni precum copierea, afişarea, transmiterea, publicarea, commercializarea, modificarea sau utilizarea conţinutului site-ului cu orice scop sunt acțiuni interzise dacă nu există consimțământul scris oferit de Beta.

C. LIMITAREA RĂSPUNDERII

Toate informațiile prezente pe site au titlu informativ. Ele nu pot constitui oferte concrete și nu vor atrage răspunderea contractuală fără închiderea firească a lanțului de vânzare. Beta nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune produse ca urmare a navigării sau utilizării site-ului său.

D. SCOP

Scopul creării site-ului este de a furniza informații folositoare celor interesați și de a crea uneltele necesare în vederea încheierii în bune condițiuni a vânzării. Orice potențial cumpărător este invitat să contacteze Beta, prin intermediul secțiunii Contact, pentru a obține orice informații tehnice, specifice fiecărui produs, într-un cuvânt consultanță. Le va răspunde un specialist în domeniu atât practicant, cât și comerciant.

E. ARGUMENT

Pentru a vă putea contacta și servi, avem nevoie de datele dumneavoatră personale așa cum sunt ele definite in secțiunea Politica de Confidențialitate a site-ului. Acestea vor fi stocate și gestionate electronic. Fără informații ca nume, telefon, e-mail, adresă, etc., nu vă putem răspunde solcitărilor, nu vă putem emite documente de plată și nu vă putem livra produsele dorite. Dacă doriți să deveniți Arcași sau să vă procurați arcul sau accesoriul dorit, trebuie doar să consimțiti furnizarea datelor, acceptarea termenilor și propunerea noastră comercială.

F. MECANISM

Odată ce ne-ați contactat vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în a vă fi de folos cu privire la achiziția dorită. Vă vom oferi consultanță astfel încât produsele obținute să fie pe placul dumneavoatră și să vă satisfacă dorința. Vom acționa în urma acordului dumneavoastră ferm și vă vom pune la dispoziție instrumente de plată corecte și sigure.

În funcție de criterii oneste și cunoscute în marketingul modern vă vom putea oferi discounturi sau modalități de plată atractive.

Mulțumirea dumneavoastră este importantă pentru noi. Recomandați produsele și serviciile noastre si veți fi cu atât mai mulțumiți. Încercați!


Vă asigurăm de întreaga noastră considerație!

BINE AȚI VENIT! WELCOME! Funcție de cantitate sau valoare prețul se poate negocia.WE ENJOY BARGAINING. SO TRY IT!