Recurve

Recurve
4.770 lei
Produsele Hoyt confirmă și depășesc așteptă...
Produsele Hoyt confirmă și depășesc așteptările în fiecare an. 2023 va fi o nouă confirmare a excelenței Hoyt iar noua crosă Formula XD este cel mai bun exemplu.Crosă de 25 inch cu o greutate de 1.25 kg...
Nou
Hoyt Handle Arcos
2.480 lei
O crosă de top la un preț competitiv. 25 in...
O crosă de top la un preț competitiv. 25 inch standard la 1,338 kg.Vine cu diverse funcții de reglare și are o geometrie confirmată pentru performanță, Earl Hoyt.Grip din seria Pro și opțiuni pentru montarea ..
Nou
Hoyt Handle Xceed GP 2022
4.940 lei
Crosă Hoyt Xceed  Grand PrixPrindere I...
Crosă Hoyt Xceed  Grand PrixPrindere I.L.F.Classic ILF/ Grand Prix fitting riser from Hoyt.Innovative pocket adjustment system uses String Tension Technology to provide a customizable feel through the cl..
4.940 lei
În fiecare an cei de la Hoyt ne depășesc aș...
În fiecare an cei de la Hoyt ne depășesc așteptările.Noile lame cu prindere Formula - 2023 Axia Carbon, nu fac excepție.Prețul este același și pentru prinderea I. L. F.  Pe comandă trebuie specificat sis..
2.650 lei
În fiecare an cei de la Hoyt ne depășesc aș...
În fiecare an cei de la Hoyt ne depășesc așteptările. Noile lame cu prindere Formula sau ILF, la alegere - Carbon Integra  2023.66, 68, 70 inch.ILF/Grand Prix fitting design.  Formula fitting also..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
BINE AȚI VENIT! WELCOME! Funcție de cantitate sau valoare prețul se poate negocia.WE ENJOY BARGAINING. SO TRY IT!